Vihti- Menu Pop Up-illallinen 21.4.2018

Ollikkalan sikatila mukana Vihti-menu Pop up-illallistapahtumassa 21.4.2018

Vihti-menussa pääosassa ovat paikalliset raaka-aineet, tuotteet ja toimijat. Illallismenun suunnittelusta vastaavat Suomen kokkimaajoukkueessa olympiahopeaa voittaneet helsinkiläisen kalaravintola ja äyriäisbaarin Fisken på Diskenin keittiömestarit Joona Lehto ja Mikko Pakola.

Varaa illalliskortti tapahtumaan osoitteesta: hiisi.johku.com

21.4.2018 Hiisi Hotels Nummela Klo.18-22

Yhteistyössä ovat mukana Ollikkalan sikatila, Illilän tila, Top Fuel Beer Company, Globe Hope, Hiisi Homes & Hotels, Heleats sekä Joona Lehto & Mikko Pakola

29177886_191447614681606_654544670788943872_o

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös